NovaLuta Laatste nieuws

Deze pagina bevat het laatste nieuws van NovaLuta

Nieuwsbrief november 2020

nieuwsbrief


NovaLuta is vol in ontwikkeling. Doormiddel van een maandelijksenieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze organisatie. Lees hier onze nieuwsbrief van november 2020.
Lees meer

Checklist zorgverzekering 2021

Ziektekostenverzekering2021


Wij hebben een checklist gemaakt wat u kan helpen bij het aanpassen van uw zorgverzekering. Mocht u nog vragen hebben over uw zorgverzekering voor 2021 dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.
Lees meer

Nieuwsbrief Oktober 2020

nieuwsbrief


NovaLuta is vol in ontwikkeling. Doormiddel van een maandelijksenieuwsbrief willen wij jullie op de hoogte houden van alle ontwikkelingen binnen onze organisatie. Lees hier onze nieuwsbrief van oktober 2020.Lees meer

Recept van de week: Bloemkool Rendang voor € 1,50 per persoon

budgetrecept


Deze week Bloemkool Rendang recept voor maar € 1,50 per persoon. Erg lekker, makkelijk en goedkoop.
Lees meerMorgen ga ik echt aan mijn administratie…

zzp


Dit is de zin die de meeste van onze ZZP’ers cliënten dagelijks uitspreken. Er zijn altijd excuses om de administratie uit te stellen. En dit is herkenbaar, het doen van administratie is een klusje wat blijft liggen en waar veel mensen gewoon geen zin in hebben. Helaas blijft de administratie oplopen en voor je het weet loopt het zo op dat je er uiteindelijk een hele dag mee bezig bent. Een dag waarin je ook had kunnen werken en geld had kunnen verdienen. Het doen van administratie is een klus wat erbij hoort maar waar zeker niet je passie in kwijt kunt. De administratie wordt in de avonduurtjes of in de weekenden gedaan. Terwijl je die vrije tijd liever besteedt aan je gezin, vrienden of andere bezigheden.

Lees meerJe zelfstandigheid is de grootste winst

Pamela


Alkmaar- Paméla Melkert is een graag gezien gezicht bij WNK. Naast haar werk daar is zij Taalambassadeur voor de Stichting Lezen en Schrijven. Voor de week van Lezen en Schrijven vertelt zij over haar ervaringen. “Ook al heb je er geen diploma voor, je kunt ergens wel heel erg goed in zijn,”

Van het incasseren van schulden naar het oplossen van schulden

Foto NovaLuta team


Het beeld van een gerechtsdeurwaarder, een boze man of vrouw die alle spullen van je probeert af te pakken om je rekening te betalen. Mensen verscholen zich achter de bank als ze ons zagen aankomen of deden gewoon de deur niet open, hoe vaak we ook op die deurbel bleven drukken. Een warm welkom was er vaak niet. Dit is natuurlijk niet vreemd. Er heerst schaamte en onmacht. Als gerechtsdeurwaarder vroegen wij ons steeds vaker af, wat gebeurt er met die brief die we hebben afgegeven, wordt die envelop überhaupt wel opengemaakt of gaat die brief op de grote stapel. En gaat er ooit nog wat gebeuren met die grote stapel/vuilniszak/doos met papieren?

Lees meer

NovaLuta ondersteunt de week van het lezen en schrijven

Novaluta doet actief mee aan de week van het lezen en schrijven van de stichting Lezen en Schrijven Zie de informatie hieronder

Stichting Lezen en Schrijven

NovaLuta vanaf heden weer telefonisch bereikbaar

Sinds 23 augustus 2020 is NovaLuta weer dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 11:00 uur en van 14:00 tot 16:00 uur